(FOTO) Dončić i Dragić bodre slovenačke rukometaše: GLAVE GORE, VI STE ŠAMPIONI!

Autor:

Sport

16.01.2018

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strasti nakon utakmice u rukometu između Slovenije i Nemačke (25:25) i dalje se ne stišavaju, pošto su arbitri oteli čistu pobedu Slovencima. Putem društvenih mreža su se oglasili i njihove kolege iz košarkaške reprezentacije Goran Dragić, Luka Dončić i Klemen Prepelič, koji su iskazali punu podršku četi Veselina Vujovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vujović protestuje kod sudija na utakmici sa Nemačkom

Slovenci su su dali gol dve sekunde pre kraja, vreme je potom isteklo, a oni počeli da slave. Sudije su,međutim, prekinule slavlje i otišle da pogledaju usporeni snimak.

Sporan detalj je nastao kada je Nemačka, iako joj nije ostalo mnogo vremena, želela da krene u napad, ali se tu isprečio Blagotinšek, rukometaš Slovenije.

Arbitri su ovo okarakterisali kao nesportsko ponašanje, isključili su slovenačkog rukometaša i pride dodelili sedmerac Nemcima iz koga su ovi spasili bod.

Igrači, selektor i mediji su burno protestovali, dogodila se situacija koja nikada nije viđena u svetu rukometa,a oglasio se čak i predsednik Borut Pahor. 

RepublikaFoto: Twitter.com/Goran Dragić Printscreen

Žalili su se i brojni drugi sportisti iz Slovenije, među njima i košarkaš Reala Luka Dončić, igrač Majamija Goran Dragić i reprezentativac Slovenije Klemen Prepelič, osvajači zlatne medalje sa poslednjeg Evropskog prvenstva u Turskoj. 

Luka Dončić je na Tviteru napisao samo „SRAMOTA“, dok je Dragić objavio Prepeličev komentar „Sramota!! Vi ste šampioni!! Glave gore!! Sve se vraća sve se plaća!!“

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading