Slovenci pokradeni u režiji arbitara!

Autor:

Sport

15.01.2018

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Slovenije, koje sa klupe predvodi naš stručnjak Veselin Vujović, ostali su bez pobede protiv Nemačke (25:25) u drugom kolu grupe D. Konačnom ishodu su kumovale sudije, jer su po isteku vremena i pregledavanja snimka dodelili sedmerac "pancerima" i isključili su slovenačkog igrača.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Rukometaši Slovenije

Imao je Veselin Vujović primedbi na suđenje i posle utakmice prvog kola sa Makedonijom, koju je njegov tim izgubio sa 25:24, pa možemo samo da zamislimo šta će sve reći večeras posle  duela sa Nemcima o kojem će se još dugo pričati.

Na kraju, Slovenija - Nemačka 25:25, ali sama završnica ovog meča je za rubriku ''Verovali, ili ne''!

Slovenci su bili bliži pobedi, imali su i šest golova prednosti u ovom meču, ali Nemci su polako topili tu prednost i u samom finišu izjednače na 24:24.

Slovenci u poslednjim sekundama postižu, činilo se, pobedonosni gol, a onda je usledio nesvakidašnji rasplet u režiji sudija.

Nemci su imali toliko vremena da dođu do centra i upute šut ka golu, ali im je tu zasmetao Blagotinšek, pa su sudije odlučile da pogledaju snimak.

To gledanje snimka je potrajalo čitavih desetak minuta, a onda konačna odluka - crveni karton za Blagotinšeka i sedmerac za Nemačku!

Ovakva odluka izazvala je nevericu na klupi Slovenije, a selektor Vujović je u očajanju stao na gol, da brani dosuđeni sedmerac.

Naravno, kasnije se povukao, a Nemci su realizovali ukazanu priliku i izborili remi...

Ovaj meč je odigran u okviru Grupe C, a u Grupi D je Španija savladala Mađarsku sa 27:25.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading