Mir, niko nije kriv: Cvetković i Škrbić demantovali da su se sukobili u Splitu!

Autor:

Sport

15.01.2018

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor rukometne selekcije Srbije Jovica Cvetković i potpredsednik Rukometnog saveza Srbije Dragan Škbić demantovali su pisanja srpskih medija da su zamalo došli u fizički sukob nakon poraza od Švedske u drugom kolu Evropskog prvenstva.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Škrbić kaže da se ništa strašno nije dogodilo

Škrbić je rekao da su imali verbalnu razmenu, koja je bila nešto višeg tona, ali da nema govora o nekom incidentu.

- Istina je da je došlo do razgovora posle jučerašnje utakmice sa Islandom u holu hotela. Razgovor je tekao u povišenom tonu sa moje i strane selektora Cvetkovića kao posledica tenzije zbog svega što se događa na Evropskom prvenstvu. Taj verbalni sukob, međutim, ni u jednom trenutku nije prešao granice i nije bilo mogućnosti da pređe u neki fizički obračun. Jutros smo sedeli više od sat vremena i razgovarali o svemu. Kao što poslovica kaže, jutro je pametnije od večeri. Razmenili smo mišljenja i ono što smo imali da kažemo, rekli smo uz kafu i jedan normalan razgovor. Ne bi trebalo da se stvara problem tamo gde ne postoji. Ako ih i ima, rešićemo ih u okviru naše organizacije - izjavio je Škrbić.

Selektor Jovica Cvetković je takođe nastojao da spusti loptu na zemlju i da apeluje na medije da ne preuveličavaju čitav događaj.

- Nema nikakvog skandala. Ne vidim uopšte u našem razgovoru nešto što bi na taj način bilo interesantno medijima. Ne možemo uvek da pričamo tiho. Neki naš glasan razgovor se po neki put prokomentariše onako kako ne bi trebalo. Sve je u redu što se Škrbe i mene tiče. Razgovarali smo otvoreno o problemima koje imamo. Ne bi trebalo to dizati na nivo skandala. Što se to traži u ovom trenutku? Ovde smo da bi zajedno napravili rezultat i pokušali da se domognemo drugog kruga. Iznenađen sam što se tako nešto našlo u medijima - poručio je Cvetković.

Meč trećeg kola grupe A Evropskog prvenstva u rukometu između Srbije i Islanda na programu je u utorak od 18:15 u Splitu, a našoj selekciji je potrebna pobeda ukoliko žele da obezbede prolaz u narednu fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading