Dejan Savić izneo BOLNU istinu nakon kraha na SP, neka se roditelji zapitaju u Srbiji - bilo je reči i o Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

30.06.2022

14:30

Vaterpolo selektor Srbije Dejan Savić govorio je danas o nedaćama mlađih generacija sportista u Srbiji i poručio da je problem što roditelji imaju očekivanja da im deca budu kao najbolji srpski teniser Novak Ðoković.

Dejan Savić izneo BOLNU istinu nakon kraha na SP, neka se roditelji zapitaju u Srbiji - bilo je reči i o Novaku Đokoviću!

Starsport

Komentari (6)

Loading
Legenda

30.06.2022 16:00

Drugorazredni igrači ti se ponašaju kao da su veće zvezde od onih koji su otišli. Nisi im to izbio iz glave!

Goxy

01.07.2022 18:58

@Legenda - Dejan je najveća trenerska legenda vaterpola. Mislim da je izvukao maksimum iz naših igrača trenutno

Dejan

30.06.2022 17:39

Nazalost istina je .. deca su razmazena ,cak i ona koja daju svoj maximum , nazalost dosli smo dotle da su sada ta neka razmazena deca postali i treneri i svojimlosim primerom vec par generacija upropascavaju.. naravno mislim na slabije trenere ne na Savica i njegovu i stariju generaciju vec mladje od njega i naravno na nizim pozicijiama.. to se vec desava decenijama unazad na zapadu i Americi a sada i kod nas.. bas u svim sportovima za par godina imacemo tek ponekog slicnog sportistu kao sto je bio Miljkovic, Filipovic ..eto Savic.. Djokovic je cudo i daj Boze da u narednom milenijumu budemo imali slicnog sportistu.. i coveka..

Dj

30.06.2022 19:10

Bez Partizana nema uspeha reprezentacije,

Dule

30.06.2022 20:46

Zapitajte se da li je i država kriva ? Sav teret padne na roditelje,ko će sve to da plaća sa ovakvim standardom

rade

02.07.2022 05:36

Da li znate koliko gradjana, dece ne zna da pliva, da vozi bajs, da pravilno trci? Koliko naselja nema elemenarne uslove za fizicko vezbanje, kretanje i slobodnu igru?I kad se decija igrališta jednom naprave, niko ih ne održava dok ne propadnu....To bi trebalo, izmedju ostalog, da budu kljucne teme za potrebe razvoja zdrave nacije...Medjutim, kao i ovom slučaju dominiraju teme u vezi sa vrhunskim sportom koji je odavno šou biznis, gde su sportisti roba na trzistu koja mora da ostvari profit...Otuda su i bolne ambicije roditelja da im deca budu ono što ona ne mogu da budu. Jer mesta na vrhu je malo i veca je verovatnoca da dobijete na lotou, nego da vam dete bude u profitabilnom sportu uspešno, cak i uz korišćenje dopinga...