(VIDEO) RUKOMETAŠI PALI U MURSKOJ SOBOTI: "Orlovi" poraženi od Slovenije

Autor:

Sport

09.01.2018

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muška rukometna reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Slovenije 36:32 (15:15) u prijateljskom meču odigranom u Murskoj Soboti.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Detalj sa utakmice Slovenija - Srbija

Najefikasniji u selekciji Srbije bio je Đorđić sa pet golova, dok su Ilić i Nenadić dodali po četiri. Naš golman Cupara imao je 14 odbrana. U pobedničkoj ekipi najbolji je bio Janc sa osam golova.

Srbija je odigrala dobro prvih 40 minuta meča sa trećom reprezentacijom sveta. Slovenija je povela 21:20 u 38. minutu, a onda je usledio pad u igri našeg tima, što su domaćini iskoristili i stigli su do pobede.

 

 

- Zadovoljan sam s obzirom na sve što smo prošli. Odigrali smo vrhunski prvih 30 minuta. S obzirom na povrede igrača nismo mogli da izdržimo u istom tempu. Žarko Šešum je odigrao meč bez treninga, tu su bili Bojan Beljanski i Rastko Stojković takodje posle pauze. Gledao sam da svi igrači igraju danas. To mi je bio cilj. U drugom meču igraćemo sa igračima koji nisu igrali večeras. Blizu je utakmica sa Hrvatskom. Gledaćemo da sačuvamo svežinu - rekao je posle meča selektor Srbije Jovica Cvetković.

Ove dve selekcije odigraće u sredu od 18 sati u Velenju novi prijateljski meč, koji će biti poslednji pripremni za oba tima uoči EP u Hrvatskoj.

Srbija će na EP igrati u grupi sa Hrvatskom, Islandom i Švedskom. "Orlovi" će prvi meč na EP odigrati u petak od 20.30 sati u Splitu protiv domaće selekcije.

Slovenija se nalazi u grupi sa Nemačkom, Makedonijom i Crnom Gorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading