Tek drugi Srbin u UFC-u!

Autor:

Sport

15.12.2017

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Stošić potpisao je za UFC organizaciju!

Foto: instagram.com/darko_stosic
Darko Stošić

Stošić je tako postao tek drugi srpski borac, posle Bojana Veličkovića, koji je zaradio ugovor sa najjačim svetskim udruženjem za promociju boraca i borbi na najvišem nivou.

Brže bolje Stošić je sjajnu vest podelio sa svojim navijačima.

- Dobio sam priliku da ostvarim ono čemu sam posvetio svaki delić svog zivota, a to je da budem najbolji na svetu! Ovo je veliki početak za mene, trebalo mi je 5 godina mukotrpnog rada da bi dobio ovaj ugovor. Tako da idem tamo da budem br #1!! Takođe sam odlučio u dogovoru sa mojim timom da se u budućnosti borim u kategoriji do 93kg! Nadam se da ću imati vašu podršku!! Kao što imam podršku ljudi bez kojih ovo ne bi bilo moguće! - poručio je Stošić.

Sada kada je postao deo UFC-a  Stošića čekaju najveći izazovi u dosadašnjoj karijeri, ne samo činjenica da će se najverovatnoje preseliti u Sjedinjene države, već i borbe koje ga čekaju sa renomiranim takmičarima, samom elitom u MMA svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading