Obradović zadovoljan pobedom protiv Kine: Raduje me pristup igri

Autor:

Sport

02.12.2017

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović izjavio je da ga raduje pristup igračica nacionalnog tima meča protiv Kine.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Obradović sa srpskim rukometašicama

Srbija je pobedila Kinu 43:23 u meču prvog kola grupe D na SP u Nemačkoj.

- Zadovoljan sam jer su devojke svesne gde su došle i šta im je činiti. Od prvog sekunda su ušle ozbiljno u igru i tako završile. To me jako raduje, da nisu popustile, već su držale ritam svih 60 minuta. To nam je potrebno za naredne utakmice koje dolaze na Svetskom prvenstvu - rekao je Obradović.

Srbija će u nedelju od 14 časova igrati protiv Kameruna.

- To je jedna dosta korpulentna ekipa. Pružile su dobar otpor Nemicama u prvom poluvremenu. Slomile su ih u drugom poluvremenu. Očekujem nezgodnu utakmicu, ali i pored toga sam optimista. Nećemo nikoga precenjivati, niti potcenjivati. Znamo šta je naš kvalitet i moramo da verujemo u njega. To ćemo maksimalno koristiti na ovom SP - rekao je selektor Srbije.

On se osvrnuo i na povratak Andree Lekić u reprezentaciju.

- Andrea je jako bitan igrač i čovek za ovu reprezentaciju. Videli ste koliko zdušno bodri ove devojke. Danas je imala prvi kontakt sa loptom. Videćemo da protiv Kamerunki zaigra bez rizika, da oseti podlogu, teren, saigračice i sve ono što je neophodno za naredne mečeve - rekao je Obradović.

Slađana Pop-Lazić kaže da su rukometašice Srbije otvorile meč pod malim stresom.

- Početak je prvenstva i protivnik koga ne poznajemo, ali smo svih 60 minuta držali isti nivo. Nije bilo kao po običaju 'lako ćemo', nego smo do kraja ostali koncentrisani - rekla je Pop-Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading