Hrvati nam prave vatreni doček: RASPRODATE KARTE PRED DOLAZAK SRPSKIH RUKOMETAŠA!

Sport

30.11.2017

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za početak Evropskog prvenstva u rukometu, koje će ovog januara biti održano u Hrvatskoj, u završnoj su fazi. Srbija se nalazi u grupi sa domaćinom, a upravo se danas pojavila informacija da će meč između naše i hrvatske rukometne selekcije biti odigran u prepunoj "Spaladijum areni" u Splitu.

RepublikaFoto: Tanjug/ C.SOKOLOWSK
Nenadić i ekipa imaće težak zadatak u Splitu

Hrvatska je domaćin kontinentalnog šampionata za rukometaše (od 12. do 28. januara) u četiri grada - Splitu, Poreču, Zagrebu i Varaždinu, a "orlovi" će mečeve u grupnoj fazi igrati u Splitu.

Iako do otvaranja ima punih mesec i po dana Rukometni savez Hrvatske objavio je informaciju da karata za ovaj susret više nema u prodaji!

To znači da će izabranici Jovice Cvetkovića igrati pred 11.000 bučnih navijača, koji će pokušati da na sve načine isprovociraju naše igrače. Hrvati su takođe objavili da je još jedan manji kontigent karata za mečeve protiv Islanda i Švedske dostupan u prodaji.

Podsetimo, Srbija će na otvaranju igrati protiv domaćina 12. januara, a taj meč počinje u 20:30 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading