KONAČNO LEPE VESTI IZ HUMSKE: Bokseri svetla tačka SD PArtizan!

Autor:

Sport

12.06.2021

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bokserski klub Partizan, sa trenažnom salom smeštenom na stadionu crno-belih, dobio je od Bokserskog saveza Srbije na poklon ozbiljan kontigent rukavica, džakova za udaranje, kaciga i ostalu sportsku opremu neophodnu za ostvarivanje vrhunskih rezultata.

RepublikaFoto: BSS

Nenad Borovčanin, predsednik BSS, lično je donaciju uručio predsedniku crno-belih Aleksandru Jovanoviću i direktoru kluba Marku Lojpuru.

- Vrlo brzo ćemo pokazati da je sva ova oprema stigla u prave ruke – sa zadovoljstvom je konstatovao kubanski trener Pedro Granada, koga su bokseri već posle tri meseca, zbog dinamičnog stila rada, prozvali Pero Granata!

Borovčanin je crno-belima čestitao na učinjenom tokom premijernog učešća u Superligi Srbije, i dao podršku za strategiju na koju se ambiciozno rukovodstvo odlučilo – na stvaranju sopstvene škole boksa, ali i na takmičarskim ostvarenjima i to bez ijednog stranca u ringu.

Aleksandar Jovanović, predsednik BK Partizan, zahvalio se na podršci BSS i predsedniku Borovčaninu i tom prilikom poručio.

RepublikaFoto: BSS

- Ova donacija je razgalila naše momke koje predvodi kapiten i reprezentativac Srbije Vladan Babić. Biće pametno utrošena! Ove godine smo dali znak da smo živi, ali već za sledeću sezonu od novembra ove godine naše ambicije su velike. Sledeća sezona je naša sezona.

Bokserski klub Partizan se poput Feniksa izdiže iz pepela, hvata zalet u radu s prvim timom ali i mlađim kategorijama za šta velike zasluge pripadaju i treneru Manetu Marčeti i saradnicima - zaključio je predsednik Partizana.

Bokserski savez nema nameru da stane sa promocijom i napretkom srpskog boksa. Tokom mandata predsednika Borovčanina brojni klubovi su doživeli renesansu i konkretnu pomoć. Nedelju dana ranije isti "bokserski tovar" je izručen i Crvenoj zvezdi. Donacijama ovde nije kraj...

Još veći bum se tek očekuje posle Svetskog prvenstva u Beogradu ove godine. O boksu se priča.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading