(FOTO, VIDEO) NAJBOLJI SRPSKI KRUZERAŠ NACILJAO ŠAMPIONSKI TROFEJ: Nova pobeda Ražnatovića, sa Somborom juri titulu!

Autor:

Sport

11.06.2021

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 10. jubilarnog trijumfa u profesionalnoj bokserskoj karijeri, naš najbolji kruzeraš Veljko Ražnatović uputio se put Sombora gde je za svoj klub izvojevao novu pobedu.

RepublikaFoto: PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA
Veljko Ražnatović

U drugoj rundi prekidom nakon četvrtog brojanja slavio je protiv Srđana Radaljca, a Sombor je trijumfovao u duelu sa BK Rokica iz Loznice (12:10). Na taj način Somborci su izborili plej-of i to sa prvog mesta u svojoj grupi.

Foto: PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA

- Sve čestitke mom rivalu, hrabrom mladom momku, karijera je ispred njega. Srećan sam mnogo što smo izborili plej-of. Obećavam da ću boksovati za Sombor do kraja lige, a kada smo već na dva koraka do šampionske titule, ne sumnjam da će i moji saborci dati sve od sebe da se okitimo zlatom - rekao je posle meča Ražnatović.

RepublikaFoto: PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA

U polufinalu BK Sombor će udariti na aktuelnog šampiona, Radnički iz Beograda. Prvi meč je na programu 8. jula u prestonici, a revanš dva dana kasnije na severu Srbije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading