Nema odustajanja: VUDS SE VRAĆA NA TEREN NAKON 10 MESECI!

Autor:

Sport

27.11.2017

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih golfera u istoriji Amerikanac Tajger Vuds vraća se na teren nakon 10 meseci pauze.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vuds spreman za veliki povratak

Vuds će učestvovati na Hirou Vorld Čelendžu ove nedelje, što će biti ukupno njegov deseti povratak posle odsustva dužeg od dva i po meseca.

Poslednjih godina Amerikanac je imao mnogo problema sa nervom u leđima zbog kojih je četiri puta od 2014. morao da ide "pod nož".

Vuds je pre dva meseca počeo da pravi pune zamahe i mada je delimično izmenio način zamaha, rekao je da ga bar leđa ne bole. 

Prvi put je napravio dužu pauzu još 2003. godine kada se na deset nedelja povukao kao prvi na svetu i vratio kao prvi. Isto je uradio i 2006, 2009. i 2010. godine. Naredne 2011. godine se povukao kao osmi, a vratio se kao 20 pozicije niže rangiran, a od tada do sada je izostajao još pet puta. 

Sada se vraća kao 1199. igrač na svetu i tek treba videti koliko će dugo ovog puta 42-godišnji Vuds ostati deo svetskog golfa. Hirou Vorld Čelendž se igra u Olbeniju za nagradni fond od 3,5 miliona dolara od 30. novembra do 3. decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading