Dušan Savić šampion na Državnom kupu Srbije u bodibildingu!

Autor:

Sport

31.05.2021

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

29.maj. 2021, Beograd - Reprezentativac Srbije u bodibildingu Dušan Savić (30) iz Prokuplja osvojio je danas prvo mesto na IFBB Državnom kupu Srbije u bodibildingu i kvalifikovao se za Balkansko prvenstvo u Rumuniji 11-13. juna.

RepublikaFoto: Instagram.com

Prvak Srbije Dušan Savić

Dušan Savić je u svojoj kategoriji odneo ubedljivu pobedu, i svoje protivnike a i sve posetioce sporstke hale Master u Zemunu, zasenio impozantnom mišićnom masom i brutalnom mišićnom definicijom. Po mišljenja mnogih sudija, Savić je u životnoj formi i svi mu predviđaju pobedu na Balkanskom prvenstvu.
Kup Srbije 2021 je organizovao IFBB Savez Srbije za Body Building, Fitness, Body Fitness i Aerobik, i smatra se za najvažnije takmičenje u prvoj polovini sezone.


- Osecaj je fantastičan, jer od prvog trena kad sam danas skinuo majicu svi su prilazili i pitali me šta je recept za životnu formu?! Ja zapravo nisam bio svestan koliko sam zapravo dobar dok mi god nisu pokazali slike i snimke sa bine, gde sam sam sebe oduševio, a to je ono najteže, biti zadovoljan sobom.
Sada je sav fokus na Balkanskom prvenstvu i trijumfu na istom
- kazao je Savić, pa dodao:
 
- U poslednje vreme aktivno se bavim i trenerskim poslom jer sam i licencirani fitness trener i dosta sam posvećen klijentima. Jako je popularna online saradnja preko interneta, gde me svi zainteresovani polaznici mogu kontaktirati putem Instagram naloga dusan_savic_official” - dodao je Dušan Savić.
RepublikaFoto: Privatna arhiva

Podsećanja radi, Savić je višestruki državni šampion u svim federacijama u bodibildingu i benčpresu. Drugi je na Balkanu, treći u Evropi i peti u svetu. To ga ujedno čini jedinstvenim sportistom na ovim prostorima koji se veoma uspešno takmiči u dva sporta, bodibildingu i powerliftingu.

Dušan iza sebe ima 44 takmičenja i 41 osvojenih medalja, od kojih 23 zlatne, 10 srebrnih i 8 broznanih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading