SVE SPREMNO ZA KOMPANIJSKE IGRE: Poznati sportski radnik Velizar Đerić optimističan

Autor: Republika

Sport

31.05.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz poštovanje epidemioloških mera, a u organizaciji Ferijalnog saveza, na Adi Ciganliji su obeleženi dani kompanijskog sporta. Red igre, red zabave, a sve u susret Drugim letnjim kompanijskim igrama u Agija Trijadi kraj Soluna.

RepublikaFoto: Promo
Dani kompanijskog sporta

- Tradicija se nastavlja uprkos teškim vremenima pogođenim koronavirusom. Igre planirane za prošli septembar održaće se od 16. do 20. juna. Raduje me što su se svi prijavljeni učesnici vakcinisali i apelovao bih da to svi u zemlji učinimo, pre svega zarad sopstvenog zdravlja i zdravlja nacije, a onda i radi putovanja. Život se vraća u normalu zahvaljujući odgovornoj politici države Srbije predvođenoj predsednikom Aleksandrom Vučićem, koji je obezbedio dovoljan broj vakcina. Otuda će se i kompanijske igre održati, uz podršku Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta, ali i njihov apel za masovnu vakcinaciju - istakao je bivši ministar sporta Velizar Đerić, predsednik Srpske federacije kompanijskog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading