BJELICA U PARTIZANU: Crno-beli doveli REPREZENTATIVNO POJAČANJE!

Autor: Republika

Sport

19.05.2021

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni odbojkaš Novica Bjelica je novi igrač Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Bivši reprezentativac državne zajednice Srbije i Crne Gore i nezavisne Srbije je potpisao za crno-bele, koji će narednu sezonu igrati u Pančevu.

Prekaljeni srednji bloker sa 38 godina će uneti preko potrebno iskustvo u mlad tim Partizana. U dreswu nacionalnog tima ima četiri bronze, sa Svetskog kupa 2003., Svetske lige 2004., Evropskog prvenstva i Mediteranskih igara 2005. godine. Srebro je osvojio sa Srbijom 2009. u Svetskoj ligi.

Pored Bjelice, u redove kluba iz Humske pristigli su i Milutin Nejić, primač servisa, nekadašnji odbojkaš Crvene zvezde, kojem je prethodni klub bio francuski Sen Kventin, a ugovor je potpisao i kanadski internacionalac Nejtan Delgudis, koji igra na poziciji korektora, a koji dolazi iz Ribnice.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Bjelica

Partizan je prethodnu sezonu završio kao vicešampion, u napetom finalu plej-ofa poražen je od Vojvodine, ali očigledno ima plan da napadne tron u šampionatu koji sledi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading