Posle SREBRA na Srbija openu, kik bokser pun optimizma

Autor:

Sport

19.05.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđević cilja zlato na prvenstvu Srbije.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Aleksandar Đorđević u akciji

Iako veoma mlad, kik bokser Palminih tigrova iz Jagodine Aleksandar Đorđević za svoje 23 godine imao je mnogo uspona i padova u karijeri. Posle dominacije u mlađim kategorijama iznenada se povukao, ali je krajem prošle godine ponovo stegao zube i ušao i ring.

Vrlo brzo su počela da pristižu nova priznanja, jer kvalitet je nesporan kod ovog momka iz Knjaževca, pa je na nedavno završenom međunarodnom takmičenju održanom u Beogradu osvojio srebrnu medalju. Sada kada se vratio na pobednički kolosek, ne planira da stane...

Foto: Privatna arhiva
Srebrna medalja sa Srbija opena

- Svestan sam da sam mnogo izgubio tom pauzom koju sam napravio, ali život i sportska karijera su me naučili da se uvek vredi boriti. Svaka medalja je ostvarenje jednog sna, a moj sledeći cilj je Prvenstvo Srbije koje će biti održano početkom juna. Nadam se zlatu, verovatno kao i svi kik bokseri koji će učestvovati na turniru, ali polako - zrelo priča Aca.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Đorđević na pobedničkom postolju

Maltene, njegov ceo dan je posvećen kik boksu. U pauzama između treninga drži časove potencijalnim naslednicima u rodnom Knjaževcu.

- Velika privilegija je što su mi roditelji ukazali poverenje da treniram njihovu dečicu, a rad sa klincima predstavlja istisnko uživanje - u dahu zaključuje Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading