SRBIJA JE NA OVO ČEKALA 30 GODINA: Veliki uspeh naših boksera na Balkanskom šampionatu u Zagrebu!

Autor:

Sport

09.05.2021

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preko 30 godina čekala je Srbija zlatne medalje sa Balkanskih šampionata. Čekala i dočekala ih u subotu osmog maja u Zagrebu.

RepublikaFoto: BSS
Srbi uspešni u Zagrebu

Dve dame (Aleksandra Rapajić i Nina Radovanović) pobedile su svoje rivalke iz Hrvatske i Rumunije i na grudima su zasijala zlata.

U subotu smo osvojili i još dve srebrne ženske medalje. Danas od 16.00 na redu su preostala finala na Balkanskom šampionatu, čiji je domaćin Zagreb.

Ljubitelji boksa posredstvom kanala Arena fight moći će da uživaju u direktnom prenosu.

- Spreman sam i jedva čekam meč koji je na programu od 16.15. Na Beogradskom pobedniku sam izgubio 3:2 na startu s siguran sam da sam bio bolji od rivala. Zato sam se maksimalno posvetio Balkanijadi, želim Srbiji da donesem zlato. Prezadovoljan sam kako sam boksovao u polufinalu, ovo je za mene glavni reprezentativni test za Svetsko prvenstvo u oktobru. Slušam savete trenera, dobro sam se raspitao i Rahimiću, koji je najbolji bokser Bosne u 56 kilograma. Znajući i da će Srbija uživati u direktnom prenosu, biće to za mene dodatni imperativ - istakao je Subotičanin Veljko Gligorić, iskusni reprezentativac Srbije.

Srbi tako nastavljaju sa uspesima. Uz Gligorića danas u finalima nastupaju i Natalia Sandrina u ženskoj i Rade Joksimović, Nemanja Gavrilović, Vladimir Mirončikov i Vladan Babić u muškoj konkurenciji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading