OGLASIO SE NEBOJŠA ČOVIĆ: Fantastični rezultati iz godine u godinu, ŠTETA samo za JEDNIM!

Autor: Republika

Sport

12.04.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda Nebojša Čović čestitao je sportistima crveno-bele porodice koji su do sada obezbedili plasman na Olimpijske igre.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović

Čović navodi da čak i u ova teška vremena, kada je svet okupiran borbom protiv pandemije virusa Kovid-19, sportisti i klubovi Sportskog društva Crvena zvezda pronalaze način i motiv da prikažu svoje najbolje i ostvare rezultate kojima ćemo se svi ponositi.

- Džudisti Crvene zvezde, uz veliku podršku menadžmenta kluba, iz godine u godinu beleže fantastične rezultate. Nemanja Majdov ne prestaje da nas oduševljava svojom borbenošću i upornošću. Svojim izuzetnim rezultatima u olimpijskom ciklusu je pokazao da od njega možemo očekivati medalju sa Olimpijskih igara u Tokiju. Andrea Stojadinov i Milica Nikolić su uspele da se nađu u olimpijskoj normi. Ipak, na našu i njihovu žalost, pošto nastupaju u istoj kategoriji samo jedna od njih dve će moći da bude predstavnik Srbije u prestonici Japana. Koja će od njih dve putovati sa reprezentacijom Srbije ostaje da se vidi kada se bude podvukla crta nakon Svetskog prvenstva - rekao je Čović za sajt sportskog društva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading