(VIDEO) MILI BOŽE, ČUDA VELIKOGA: Mislili smo da to nikada nećemo videti, ALI SE DIJAZ VRAĆA U OKTAGON, i to PROTIV ČUDOVIŠTA!

Autor:

Sport

31.03.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojska Nika Dijaza nastavlja da ratuje čak iako se on neće vraćati u svet MMA (po svemu sudeći), pa se njegova krv posle skoro dve godine vraća u oktagon!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejt Dijaz vraća se u oktagon!

Momci iz "209"-te, iliti Stoktona, Kalifornije, "Metal mjuliša", Vojska Nika Dijaza, "Bretpek" - kako god da ih zovete, braća Dijaz i njihovi kompanjerosi nezaustavljiva su sila u svetu MMA, pa se sada posle dugog izostanka sa velike UFC bine konačno vraćaju.

Kako je preneo na svom Tviteru, u oktagon se vraća 15. maja, protiv Leona Edvardsa tokom UFC 262!

Ukoliko niste upoznati sa Nejtom, preporučujemo vam da ovog trenutka odete na Jutub i ukucate njegovo ime, otvorite pivo i uživate u jednog od najsrčanijih ratnika koji su ikada krstili kavez svojom krvlju.

Ima Nikov mlađi brat skor 20-12, što možda ne zvuči previše impresivno, ali kada budete pogledali njegove ratove sa Konorom, BMF tuču sa Horheom Masvidalom, maestralan nastup protiv Majkla Džonsona i mnoge druge, biće vam jasno žašto smo toliko ekstatični što se vraća.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejt Dijaz

Leon Edvards, sa druge strane, potpuna je suprotnost što se tiče kulta ličnosti, ali kada dođe do tuče, i on je pravi ubica.

Bio je u nizu od osam pobeda pre nego što je tuča sa Bilalom Muhamedom prekinuta zato što je protivnika više puta krvnički ubo u oko, pa će sada protiv Dijaza pokušati da nastavi niz.

Ima skor 18-3-1 i munje u pesnicama, tako da je šou zagarantovan.

Zaokružite 15. maj na kalendaru, pošto UFC 262 ne smete propustiti!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijaz i Dejna Vajt

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading