Hej odložio borbu zbog oštećenog mišića

Autor:

Sport

20.11.2017

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bokser Dejvid Hej bio je primoran da odloži revanš sa Tonijem Beluom zbog povrede bicepsa tokom treninga.

RepublikaFoto: instagram.com/mrdavidhaye
Dejvid Hej

Meč između njih dvojice je bio zakazan za 17. decembar u Londonu, ali je Hej morao da se povuče, ali veruje da će boksovati 25. marta ili 5. maja.

- Teško mi je jer moram da odložim dugo čekani revanš bar do 25. marta ili 5. maja, čekamo raspored. Uprkos skorašnjim glasinama o povredama bio sam u odličnom stanju i na dobrim kampovima. Imao sam manje kilograma nego u poslednjih pet godina. Nisam mogao da dočekam povratak u ring. Bio sam spreman da ispišem kraj sage "Hej-Belu" - rekao je Hej, prenosi "Gardijan". 


On je svoju sadašnju povredu opisao kao "nakaznu". Desila se u četvrtak, a u ponedeljak je morao na intervenciju. Naročito je bizaran način na koji se povreda desila jer se okliznuo niz stepenice, pokušao da se zadrži i nekako je uspeo da ošteti biceps. 

- Bio sam na operaciji da to popravimo, bilo je prilično jasno i doktor i fizioterapeut ne sumnjaju da ću se potpuno oporaviti i da ću moći u teretanu na rehabilitaciju za nekoliko nedelja - dodao je Hej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading