KIK BOKS: Održano prvenstvo Beograda u disciplini K1 Rules i prvo kolo lige pionira!

Autor:

Sport

08.03.2021

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda, Kik boks savez Beograda je proteklog vikenda organizovao prvenstvo Beograda u disciplini K1 Rules i prvo kolo Beogradske lige pionira, na kome je učestvovalo 95 takmičara iz 18 klubova.

Foto: Kiks boks savez Beograda
Tekst potpisa


KBK "Voždovac" najuspešniji klub

Pehar za najuspešniji klub u disciplini K1 Rules, sa sobom je odneo kik boks klub Voždovac sa šest zlata, dva srebra i tri bronze, a njihov kadet Vasilije Ilić titulu najboljeg kadeta prvenstva.
Pehar za najboljeg seniora, pripao je Nemanji Milićeviću iz kik boks kluba "Soko Ub", dok se dodela pehara za najboljeg juniora očekuje nakon završenih finalnih mečeva u uzrasnoj kategoriji juniora.

RepublikaFoto: Kiks boks savez Beograda

Ponovo bez publike

Takmičenje je nažalost ponovo održano bez prisustva publike, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera. Podsetimo da se od početka pandemije Korona virusa, gotovo sva takmičenja u zemlji i inostranstvu, održavaju bez prisustva publike.

 
RepublikaFoto: Kiks boks savez Beograda
Tekst potpisa
RepublikaFoto: Kiks boks savez Beograda

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading