HOROR SRPSKOG MMA BORCA: Vapaj Medića posle prve pobede - "Porodicu nisam video preko tri godine"!

Autor:

Sport

07.03.2021

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Medić savladao Alona Kruza u Las Vegasu.

RepublikaFoto: Twitter/Printscreen/ Cageside Press
Uroš Medić nakon trijumfa nad Amerikancem

Uroš Medić (27), srpski MMA borac, govorio je nakon debitantske UFC pobede o problemima sa vizom zbog kojih nije video svoju porodicu gotovo tri i po godine.

Srbin je u Las Vegasu bukvalno deklasirao Alona Kruza u borbi koji su sudije prekinule nakon 48 zadatih udaraca, naspram nijednog primljenog, ali njegove misli su usmerene ka domovini.

Na mom imigracionom slučaju se trenutno radi, ali oni misle da nisam dovoljno poseban. Odbili su mi zahtev da putujem, a sada imam pravo da se žalim. Njihov odgovor na moji specijalni zahtev je bio da tada, kada sam se prijavio za izuzeće, nisam bio dovoljno poseban, nisam bio UFC borac kao što sam sada - rekao je Medić i dodao:

Ne mogu mnogo da pričam o tome, moji advokati rade na tome, ali meni je bilo smešno, jer... ova zemlja (SAD) je toliko sjajna jer je u njoj dopušteno ljudima da uspeju u njoj. Nije ovde slučaj da 'gotovi proizvodi' dolaze u SAD, njima je verovatno lepo tamo gde jesu. Ljudi ovde dođu i napreduju jer ovde ima mnogo mogućnosti. Ali, čim to završe, verujem da će mi dozvoliti da odletim u Abu Dabi - dodao je Srbin. 

Medić je potom otkrio svoju najveću želju.

- Voleo bih da mogu da odem i u Srbiju da vidim svoju porodicu, to je jedna od glavnih stvari koje mi smetaju zbog celog imigracionog procesa. Znate, ne smeta meni toliko to... ako rade na tome, rade na tome. Ako je sporije zbog korone, sporije je. Ali, to što ne mogu da vidim svoju porodicu – e, to mi smeta.

Novinari su upitali srpskog borca kada je poslednji put bio sa svojom familijom.

To je bio novembar 2017. Dosta je prošlo. Pre toga sam živeo sa roditeljima. Išao sam na fakultet. Nikada nisam bio duže od 15 dana van kuće, a onda sam otišao na dve godine, pa sam ih posetio, pa me sada nema već tri i po godine... U fazonu sam, 'ajde ljudi, popustite malo, ovde radim kvalitetne stvari, nije kao da nešto pokušavam da uništim - zaključio je Medić, koji je inače iz Novog Sada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading