(FOTO, VIDEO) ASTON MARTIN SE VRATIO U FORMULU 1: Džejms Bond predstavio prvi bolid Britanaca POSLE 61 GODINE!

Autor:

Sport

04.03.2021

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina ljubitelja automobila zaljubljeno je u Aston Martine, pa će ih bez sumnje obradovati vest da se ovaj renomirani proizvođač automobila posle 60 dugih godina vraća u Formulu 1!

RepublikaFoto: Tanjug/AP, Youtube printscreen, Twitter printscreen
Džema Arterton na predstavljanju novog bolida Aston Martina

Bond devojka Džema Arterton i Danijel Kreg, "Kraljičin omiljeni špijun", predstavili su model prvog bolida još od davne 1960. godine.

Tada njihovi bolidi nisu mogli da se takmiče sa velikanima poput Ferarija, pa su odustali od trkanja, barem do ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP, Youtube printscreen, Twitter printscreen
Nekadašnji bolid Aston Martina

Ekipa "Rejsing Pointa" rebrandirana je u Aston Martin, pa je u 2021. ući sa veoma talentovanim timom, kao i visokim ambicijama.

Sebastijan Fetel prešao je iz Ferarija, Lense Strol biće mu saborac, a ovaj tandem ističe da se za volanom osećaju kao agent 007.

- Veoma je uzbudljiv projekat. Ovo je novo poglavlje za mene, a ukoliko me ne poznajete, znate da se trkam isključivo da bih pobedio - samouveren je Fetel pred novi početak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sebastijan Fetel prešao je iz Ferarija u Aston Martin

- Obojica se osećamo kao 007 za volanom. Samo namo fale mitraljezi na šasijama da "skidamo" protivnike - našalio se mlađi Strol.

RepublikaFoto: Tanjug/AP, Youtube printscreen, Twitter printscreen
Ovako će izgledati Fetelovo i Strolovo vozilo ove sezone

Danijel Kreg svestan je težine momenta. 

- Veliko mi je zadovoljstvo i veoma sam uzbuđen, kao što su bez sumnje i ostali fanovi F1, što je Aston Martin ponovo deo Formule. Radujem se uspesima njihove legendarne zelene trkačke šare -istakao je proslavljeni glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading