KIK BOKS SPEKTAKL U KOMPLEKSU KOVILOVO RESORT: Santoš već drhti pred Konovalovim

Autor:

Sport

04.03.2021

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kik boks spektakl "Arena Friday Night Fights" prvi put će biti održan u petak, 5. marta od 19.30 časova u kompleksu Kovilovo Resort nadomak Beograda.

RepublikaFoto: ARENA FRIDAY NIGHT FIGHTS
Konovalov i Santoš

Sudeći po spisku borbi, ali pre svega po mrštenju i mrkim pogledima koje smo mogli da vidimo na zvaničnom merenju boraca - prštaće u ringu! Ljubitelji kik boksa u direktnom TV prenosu na specijalizovanom kanalu Arena Fight uživaće u sedam uvodnih borbi, a centralni meč je megdan za upražnjeno mesto profesionalnog prvaka sveta WAKO PRO federacije u kategoriji do 66,8 kilograma, disciplina lou kik, između našeg najboljeg kik boksera Aleksandra Konovalova i Portugalca Andre Santoša.

- Drago mi je što sam u Srbiji, što imam priliku da se borim za svetski tron, a pre svega što ću da delim ring sa velikim šampionom Konovalovim - izjavio je evropski prvak iz Portugala.

A o meču koji je planiran za pet rundi po tri minuta aktuelni svetski šampion Aleksandar Konovalov bio je još manje rečit. Kao i uvek, više voli da „priča“ u ringu.

RepublikaFoto: ARENA FRIDAY NIGHT FIGHTS

- Pre svega moram da kažem da mi je drago što će sutra na meču biti prisutan Roj Bejker, predsednik WAKO. Rivalu želim dobrodošlicu i neka bolji pobedi - rekao je Aca.

Alfa i omega spektakla Srđan Bugarčić pun je optimizma:

- Ovo je, nadam se, prvi u nizu projekata koje ćemo zajedno sa Arenom organizovati i ovom prilikom se zahvaljujem direktoru Nebojši Žugiću na velikoj podršci. Zahvalnost dugujem i Roju Bejkeru čiji je dolazak velika podrška meni kao promoteru, ali i vetar u leđa celokupnom srpskom kik boksu. Sam sam ušao u sve ovo u teško vreme, ali sam dao sve od sebe da već ovaj prvi turnir "Arena Friday Night Fights" bude spektakularan. Ogromna energija je uložena. Borci, dajte sve od sebe da priredite dobru zabavu da gledaoci TV Arena Fight uživaju.

RepublikaFoto: ARENA FRIDAY NIGHT FIGHTS

Specijalni gost je predsednik svetske amaterske kik boks federacije WAKO, Irac Roj Bejker koji je izjavio da je „srećan što je u Beogradu, jer Srbi vole da se bore“.

Događaj će biti organizovan uz apsolutno poštovanje svih epidemioloških mera. Prisustvo publike, nažalost, nije dozvoljeno.

RepublikaFoto: ARENA FRIDAY NIGHT FIGHTS

Prenos spektakla na TV Arena Fight

Ceo spektakl iz Kovilova u direktnom prenosu biće emitovan na specijalizovanom kanalu TV Arena Fight.

- Ovim projektom nastavljamo ono što smo započeli osnivanjem Arena fight kanala. Videli smo veliko interesovanje za borilačke sportove, a ovo je potpuno novi i izazovan projekat, ali se nadam da ćemo ga prezentovati na najbolji mogući način. Cilj nam je da mlade ljude sklonimo sa ulica i vratimo na sportska borilišta - rekao je Nebojša Žugić direktor TV Arena sport.

Spisak borbi

(-60 kg, lou kik) Nikola Prlja (Crna Gora) - Demir Sejdija (Srbija)

(-86 kg, ful kontakt) Paul Kop (Slovenija) - Miloš Kovačević (Srbija)

(-91 kg, K1) Danilo Tošić (BiH) - Mitar Dugalić (Srbija)

(-62 kg, lou kik) Viktor Nekitailo (Moldavija) - Danijel Memedovski (Srbija)

(-75 kg, K1) Nikola Cvetković (Srbija) - Jovan Nikolić (Srbija)

(+91 kg, K1) Jaroslav Linik (Moldavija) - Nikola Filipović (Srbija)

(-80 kg, K1) Boban Ilioski (Makedonija) - Nikola Todorović (Srbija)

(-66,8 kg, lou kik) Andre Santoš (Portugal) - Aleksandar Konovalov (Srbija)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading