MINISTAR UDOVIČIĆ SE SASTAO SA AMBASADOROM KRALJEVINE MAROKO: Nastavljamo da jačamo prijateljske odnose!

Autor:

Sport

04.03.2021

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se danas sa Nj. E. Mohamedom Amineom Belhažom, ambasadorom Kraljevine Maroko u Republici Srbiji i razgovarao o nastavku uspešne bilateralne saradnje i podrške u oblastima omladine i sporta i u budućnosti.

RepublikaFoto: Ministarstvo omladine i sporta
Vanja Udovičić i Amine Belhaž

Prijateljske veze dveju zemalja dodatno su ojačane ranije potpisanim Memorandumom o saradnji, čija je implemtacija doprinela produbljivanju saradnje u ovim oblastima.

Ministar Udovičić i ambasador Belhaž izrazili su zajedničku rešenost da i u narednom periodu iniciraju povezivanje mladih i njihovih organizacija kao najefikasnijeg modela očuvanja prijateljskih odnosa između Republike Srbije i Kraljevine Maroko.

Pored toga, konkretizovali su mogućnosti za još učestaliju razmenu iskustva u pogledu razvoja sportske infrastrukture, sportskog turizma, međusobnu organizaciju sportskih priprema u različitim sportovima i razmenu sportista i sportskih stručnjaka kao primera dobre prakse od višestrukog značaja za obe države.

RepublikaFoto: Ministarstvo omladine i sporta

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading