JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH MMA BORACA ISKAŠLJAVA KRV, GOTOVA MU JE KARIJERA: U pitanju je MISTERIOZNA BOLEST, niko ne zna šta mu je!

Autor:

Sport

02.03.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MMA borac Hamzat Čimaev primoran je da okonča profesionalnu karijeru.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Gotova karijera za Hamzata Čimaeva

Hamzat Čimaev mora da se povuče iz okzagona zbog zdravstvenih razloga.

Čečen sa švedskim državljanstvom prošle godine je blistao u UFC-u. Nakon nekoliko spektakularnih pobeda postao je velika zvezda, mnogi su bili uvereni da je pitanje vremena kada će osvojiti šampionsku titulu.


Nažalost, bolest ga je sprečila. Zbog problema sa zdravljem primoran je da završi karijeru. Hamzat je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj iskašljava krv.

Slavni borac je imao koronu, a bolest je očito ostavila teške posledice. Situacija se prilično iskomplikovala i sada se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.

- Hvala svima što ste me podržavali. Mislim da je gotovo. Znam da nisam uzeo pojas, ali to nije najbitnija pobeda u ovom životu. Možda ću vas zabrinuti, ali moje srce i telo su mi rekli sve. Hvala mom timu i UFC-u - poručio je Čimaev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading