VASO, MAKSE, STIŽE PAJIĆKA: Crnogorski MMA ima novo lice, a ONO SE MAKLJALO I SA TIGROVIMA!

Autor:

Sport

11.02.2021

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaso Bakočević godinama je već najprepoznatljivije ime u MMA sa crnogorskim pasošem, ali bi to uskoro moglo da se promeni.

 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Julija Pajić spremna je za novu sezonu u PFL-u!

Kada se profesionalna liga boraca (PFL) konačno vrati kasnije ove godine, imaće novi dodatak u lakoj kategoriji kod žena. U pitanju je Julija Pajić, ubica iz Crne Gore koja je spremna da osvoji ovosezonsku nagradu od milion dolara!

Iako se PFL nije takmičio tokom 2020. zbog kovida, 2021. počinju u punom jeku, pa pored potpisa bivših UFC šampiona poput Entonija Petisa, možemo da se radujemo napretku talenata poput Pajićeve.

Nova sezona počinje u aprilu, kada će devojka koja trenira u Hrvatskoj imati priliku da skine sa trona dvostruku olimpijsku džudo šampionku Kejlu Herison, jedno od većih "monstruma" u ženskim divizijama širom sveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kayla Harrison (@judokayla)

Pajićka ima 23 godine, ima skor od 3-0, i obećava mnogo.

Ima nemački pasoš, ali sa ponosom ističe da je Crnogorka.

Ukoliko vam ne zvuči poznato, ona je devojka koja je prošle godine zaustavila muškarca petostruko težeg od sebe, što joj je uvek bila želja.

- Oduvek sam htela da se bijem sa muškarcem, uglavnom zato što želim da dokažem koliko sam dobra protiv svakog skim uđem u kavez - ističe ona, pa nastavlja priču o ožiljcima koje je zaradila kada ju je napao tigar!

- Mnogi misle da su mi ožiljci od saobraćajne nesreće, pa se zgranu kada im kažem da sam se potukla sa tigrom - kroz smeh ističe Julija.

San joj je da bude šampionka i da osvoji "milionče", ali misli da to nebi previše uticalo na nju.

- Moj život se nebi previše promenio. Bilo bi mi lakše da plaćam treninge, ali ne bih previše toga menjala. Pomagala bih ljudima, bolesnima i mentalno obolelima posebno, a i mami bih dala nešto novca. Toliko me godina podržava, zaslužila je to - skromno ističe Pajićka.

 

PFL sezona 2021. formalno započinje 23. aprila, kada će Julija Pajić svoje ime pokušati da upiše u anale MMA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading