(VIDEO) SVET I DALJE NE VERUJE: Posle dugih sedam godina, Šumaher PONOVO U JAVNOSTI!

Autor:

Sport

29.01.2021

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihael Šumaher jedan od najboljih vozača Formule 1 svih vremena je pre nešto više od 7 godina imao tešku nesreću na skijanju i od tada je njegovo zdravstveno stanje pod velom tajne.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mihael Šumaher

Šumaher je 29. decembra 2013. godine odlutao sa staze u francuskim Alpima, pao i udario glavom u stenu. Kaciga mu je spasila život, ali je nažalost teško povređen. Operisan je, bio je u komi, a nakon toga javnost, njegovi fanovi, skoro ništa ne znaju o njemu.

Porodica legendarnog Nemca je zatvorila kapije svog doma i maltene nema nikakvih informacija o stanju čuvenog vozača.

Ipak, to će se uskoro promeniti. Naime, Šumaherova porodica će dozvoliti da TV ekipa uđe kuću u kojoj se oporavlja nakon teškog pada na skijanju 2013. godine. A sve za potrebe snimanja dokumentarnog filma.

 

Nemački dvojac Majkl Vek i Hans-Bruno Kamrtons snimaju dokumentarac "Šumaher". Još uvek se ne zna kada će film biti snimljen, a ekipa će, kako prenose svetski mediji, dobiti na korišćenje ekskluzivne slike iz doma u kojem se trenutno oporavlja jedan od najboljih u istoriji Formule 1.

U dokumentarcu će biti u Šumaherova supruga Korina, otac Rolf, ćerka Gina-Maria i sin Mik koji će sledeću sezonu voziti za Haas.

- Film prikazuje Mihaelovu impresivnu karijeru, ali i mnogo lica kompleksne ličnosti - objasnila je Sabine Kem, portparol Šumaherove porodice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
prada

29.01.2021 21:04

kakav ste vi indijanski sajt, nabijem na k***c "novinara" a na tri k***a urednika