ODRŽANA SKUPŠTINA: Kik boks savez Beograda podelio NAGRADE, ovo su dobitnici!

Autor:

Sport

25.01.2021

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluke usvojene gotovo jednoglasno.

Foto: Kik boks savez Beograda
Kik boks savez Beograda dodelio priznanja

Kik boks savez Beograda je proteklog vikenda održao redovnu godišnju skupštinu u Zemunu, na kojoj su dodeljene brojne nagrade za sportska i trenerska dostignuća u 2020. godini. Osim dodeljenih nagrada skupština je zasedala i razmatrala finansijske izveštaje, predlog takmičarskog kalendara za 2021. godinu, ali i druge predloge koji su se našli kao predmet zasedanja. 

Foto: Kik boks savez Beograda


Dodeljene nagrade za najboljeg pionira, kadeta, juniora i seniora 

Kako rad i trud uvek moraju biti nagrađeni, KBSB dodelio je pehar za najboljeg pionora Aleksi Popoviću iz Kik boks kluba "B-Gym Batajnica", koji se pokazao kao najbolji u najmlađoj konkurenciji u disciplini kick light. Pehare su zaslužno dobili najbolji kadet Miroslav Majstorović iz KBK "Voždovac", kao i junior Kik boks kluba "Pro Kick", Strahinja Ivanović. Među seniorima beogradske selekcije, istakli su se Pavle Vasilić iz kik boks kluba "Vulkan" i Miljan Milivojević iz kik boks kluba "Pobednik", kojima je takođe uručena nagrada. 

 

Treneru  Kristijanu Pavloviću plaketa za humanost i promociju kik boksa 
 

Kik boks savez Beograda, dodelio je plaketu treneru Kristijanu Pavloviću, u znak zahvalnosti za humanitarni rad i promociju kik boksa i tokom 2020. godine, koja je sudeći po svemu bila teška za sve.

Kristijan je ipak i ove godine, našao način da se sportski duh i humanost, nađu na pravom mestu, pa je tako više puta u ime svog kluba "Full Contact Beograd", organizovao humanitarne prezentacije, druženja i takmičenja, kako bi dao doprinos kik boksu i pomogao onima, kojima je pomoć bila najpotrebnija. 

Posebna priznanja dodeljena su i istaknutim trenerima B - Gym iz Batajnice, Voždovca i Pro Kick-a 

Titulu najboljeg trenera u KBSB poneo je trener Srđan Matić, čiji je klub vodeći u državi, već dve godine zaredom. 

Priznanje najboljem treneru u 2020. godini, dodeljeno je treneru kluba "Pro Kick" Zoranu Vasiljeviću,

kao prvom klubu na tabeli u beogradskoj regiji. 
Kao najperspektivniji trener, pokazao se trener KBK "Voždovac", Miloš Konstantinović, koji je ove godine sa svojim timom ostvario sjajne rezultate u više disciplina, te mu je time i dodeljena titula najperspektivnijeg. 

Skupština KBSB, protekla je u odličnoj atmosferi uz puno pozitivne energije i sportskog duha, a gotovo sve odluke usvojene su jednoglasno.

Foto: Kik boks savez Beograda
Foto: Kik boks savez Beograda
Foto: Kik boks savez Beograda


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading