Peruničić nakon napada na sudije: PUK'O SAM, ALI NISAM HTEO DA SE BIJEM!

Sport

13.11.2017

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda je izgubila kao domaćin u derbiju 7. kola Superlige od Železničara (29:27), a po završetku utakmice trener crveno-belih Nenad Peruničić je izgubio živce. Krenuo je prema sudijskom paru Boričić-Marković i uputio salvu uvreda, pretilo je da dođe do fizičkog obračuna, a Perun je dan kasnije za Srpski telegraf poručio da nikoga nije hteo da bije.

RepublikaFoto: Starsport
Peruničić nije mogao da obuzda strasti

- Pukao sam, svašta sam im rekao. Na nepravdu neću da ćutim i nikada nisam ćutao. Moja reakcija je ljudska, nije za primer, ali je usledila kao odgovor na štetne odluke po klub čiji sam trener - kaže Peruničić.

Koliko god apsurdno zvuči, Peruničić je s ovim sudijskim parom u izvanrednim odnosima.

- Od svih sudija, sa njima sam najbolji. Međutim, nikad im nisam tražio pomoć. Boričiću sam dan posle meča poslao poruku u kojoj sam se izvinio za psovke. Dobar sam i sa drugim arbitrima, ali baš niko ne može da kaže da sam ikoga zvao pre utakmice i molio za bilo kakvu uslugu.

Peruničić: Izvinio sam se Boričiću putem SMS poruke

U poslednjih pet minuta se sve zakuvalo.

- Najpre su priznali pogodak pivota Nišlija iako je lopta bila u četiri metra i nije odskakala, već je bila na parketu. U poslednjem minutu Šotić je oduzeo čistu loptu u odbrani, svi su mislili da su sudije vratile loptu Železničaru jer su imali utisak da je Šotić zgazio aut-liniju, ali u stvari arbitri su svirali faul. Šotić je potom bacio loptu nezadovoljan odlukom, dobio isključenje, a nikada ranije, za sedam godina, nije bio isključen zbog prigovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading