Ne treba im bedem KAD ON JESTE BEDEM: Upoznajte "EL GIGANTEA", ubicu sa Mundijala koji dominira sa 137 kila!

Autor:

Sport

20.01.2021

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda ste čuli da veličina nije bitna u svetu sporta. Kada budete upoznali subjekta ove priče, predomislićete se.

RepublikaFoto: IHF, handballegypt2021.com
Tijeri briljira na Mundijalu, još je svojim izgledom stekao i hiljade fanova širom planete

Možda svet nije bio upoznat sa Gotjeom Mvumbijem Tijerijem pred početak svetskog prvenstva u rukometu, ali će do kraja on biti jedna od njegovih najsvetilijih tačaka.

Naime, ova momčina pozamašnog gabarita zaprepastila je svet najpre svojim izgledom, a onda i veštinom, pošto je na velikoj bini protiv Argentine za svega 11 minuta postigao četiri gola iz četiri udarca.

Tjeri možda nastupa tek u četvrtom rangu Francuskog rukometa, ali će posle izdanja za rodni mu Kongo verovatno dobiti novi angažman.

Nije briljirao samo protiv Argentine, već je i protiv Katara bio igrač utakmice.

Nisu organizatori turnira propustili priliku da skoče na njegov "hajp-voz", pa su ga uhodili na svakom koraku, postavljajući snimke njegovog zagrevanja, razmena sa saigračima, samo je još falilo i da ga u VC prate!

 

Spreman je izgleda Tijeri odavno da bude zvezda, pa sve popularni "El Gigante" prima sa osmehom, a čak ume i da se našali, pošto je na društven mrežama okačio sliku sebe i svojih 137 kila u akciji ispod koje je stavio čuveni citat Muhameda Alija "Leti kao leptir, ubadaj kao pčela".

Kakav kralj!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading