POKAŽITE MI NEŠTO SPEKTAKULARNO: Habib IZDAO ULTIMATUM, samo ga JEDNA STVAR može vratiti u oktagon!

Autor:

Sport

16.01.2021

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Habib Nurmagomedov još uvek je penzionisan posle sastanka sa Dejnom Vajtom tokom "UFC on ABC" večeri, ali jedna stvar može da ga vrati iz penzije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Habiba bi iz penzije izvukao isključivo impresivan nastup nekog od pretendenta u lakoj diviziji

Digao je ruke i Rus od tuče sa srećno penzionisanim Žoržom Sent Pjerom, ali očigledno ne može zauvek da se oprosti od oktagona, pa sada od rivala traži motivaciju.

Kako tvrdi doskorašnji neporaženi šampion lake kategorije u UFC, niko mu više ne predstavlja izazov, pa je od potencijalnih protivnika zatražio da urade nešto spektakularno kako bi privukli njegovu pažnju.

Iako nije imenovao bilo koga, 23. januara biju se Konor Mekgregor i Dastin Poarije za pravo da se bore za pojas, dok će istog dana i Den Huker i Majkl Čendler, svojevremeni šampion Belatora i nova akvizicija UFC, pa bi bilo ko od njih dominantnim nastupom mogao da privuče Habibovo oko.

 

 

 

Ipak, deluje kao da bi to sa biznis strane morao da bude Konor, pošto u slučaju da "Ozloglašeni" bude impresivan, bukvalno imaju priliku da štampaju novac sa revanšom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading