VELIKA ČAST ZA SRPSKU FEDERACIJU KOMPANIJSKOG SPORTA: Đoković počasni predsednik na predlog Velizara Đerića!

Autor:

Sport

14.01.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska federacija kompanijskog sporta - tako mlada, a već je dobila počasnog predsednika. I to kakvog. Goran Đoković, stric najboljeg tenisera sveta, imenovan je na ovoj prestižnoj funkciji.

RepublikaFoto: SFKS
Goran Đoković na novoj funkciji

Goran Đoković je postao počasni predsednik na predlog Velizara Đerića, prvog čoveka SFKS, a u prisustvu potpredsednika Budimira Vučinića. Pre njega, prošle godine počasni predsednik je postao i Igor Braunović, direktor Javnog preduzeća “Srbijašume”.

Komisija za hitna pitinja Srpske federacije kompanijskog sporta promovisala je Đokovića baš na Srpsku novu godinu - simbolično, imajući u vidu da je to datum koji u veselju obeležavaju svi u Srbiji i Republici Srpskoj.

I baš u Republici Srpskoj, na Jahorini, u martu će se održati Druge zimske kompanijske igre, ovoga puta u manjem broju imajući u vidu epidemiološke mere usled pandemije koronavirusa. Glavna ski staza na ovoj planinskoj letotici nosi ime po Novaku Đokoviću, pa u SFKS tim povodom pripremaju iznenađenja za sve učesnike.

Inače, posle sastanka Komisije za hitna pitanja Srpske federacije kompanijskog sporta, uz sportsku grupu “Nostalgija”, druženje su upotpunili i Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog sportiste svih vremena, Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Jahorina, Slobodan Unković, zamenik direktora Turističke organizacije Beograda, Žarko Gvero iz Ferijalnog saveza Srbije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading