NIŠTA MU NIJE SVETO: Rus ŽESTOKO udario na Šumahera!

Autor:

Sport

10.01.2021

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski automobilista Nikita Mazepin još jednom se našao u centru skandala.

Mihael Šumaher

On je proteklu sezonu završio kao peti u Formuli 2, što mu je donelo ugovor sa timom Has u Formuli 1. Tamo će mu kolega biti sin legendarnog Mihaela Šumahera, Mik.

Ipak, Mazepin nema baš visoko mišljenje o njegovom novom kolegi, kao ni o njegovom ocu.

- Mik i ja nismo prijatelji. Mi smo stari poznanici iz vremena dok smo se još trkali  u kartingu. Iskreno, baš me briga za njegovo prezime - šokirao je bahati Mazepin i tako verovatno razljutio šefa Gintera Štajnera, koji se zbog razmirica rešio dvojca Magnusen-Grožan, a sada u rukama ima novi problem.

Ovo nije prvi ispad ruskog pilota otkad je potpisao za Has, pošto je pre mesec dana na Instagramu objavio šokantan video na kome on i njegov suvozač u automobilu voze polu-nagu devojku i dodiruju je po grudima, čemu se ona opire.

Video je kasnije obrisao sa Instagrama i uputio javno izvinjenje, ali ga je neko od njegovih pratilaca opet objavio na Jutubu.

- Nikita mora da odraste. Biće ozbiljnih posledica po njega ako se nešto slično ponovi - rekao je posle incidenta Štajner, dodavši da je klub za sada interno rešio stvari sa mladim Rusom.

Mazepin je inače sin ruskog milijardera Dmitrija Mazepina, koji je bogatstvo stekao radeći sa veštačkim đubrivima, a blizak je prijatelj sa Olegom Deripaskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading