SPEKTAKULARNA UTAKMICA U FRANCUSKOJ: Sjajni rukometaši Srbije osvojili veliki bod protiv moćnih Trikolora!

Autor:

Sport

09.01.2021

19:37 >> 19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Srbije napravili su novi podvig.

RepublikaFoto: Starsport
Rukometaši Srbije

Posle pobede nad Francuzima na našem terenu, Orlovi su u gostima Trikolorima uzeli veliki bod, bilo je 26:26.

Ponovo je naša reprezentacija odigrala sjajno prvo poluvreme.

Srbija je meč otvorila sa 2:0 i 4:2, pa je Francuska izjednačila na 4:4. Francuska je preokrenula i povela sa 7:6 i to im je bilo jedino vođstvo u prvom poluvremenu. Izabranici Tonija Đerone imali su dva gola prednosti tokom većeg dela prvih 30 minuta, a pred kraj su imali i +4, ali je Francuska golom u poslednjem napadu smanjila i na poluvreme se otišlo sa 15:12 za Srbiju.

I tokom celog drugog poluvremena je Srbija vodila, imala dva gola prednosti, ali se Francuska vratila u  poslednja tri minuta i izjednačila .Srbija je dolazila do prednosti, Francuska je dolazila do izjednačenja u poslednja dva minuta i na kraju je meč završen nerešeno. U poslednjem napadu Trikolori su imali šansu za trijumf sa igračem više, ali je Cupara sjajno odbranioi doneo veliki bod Srbiji.

Mijajlo Marsenić je sa osam golova bio najefikasniji, dok je Petar Đorđić postigao šest. Radivojević je dao četiri gola.

RepublikaFoto: Starsport

U ekipi Francuske istakli su se Fabregas sa pet i sa po četiri gola Ngesan i Deskat. Luka Karabatić je postigao tri gola, kao i Remili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading