PRITISAK RASTE: Srbija i Francuska PONOVO U KLINČU!

Autor:

Sport

09.01.2021

08:28 >> 08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo sanjamo o uspesima naše rukometne reprezentacije, a ako je suditi po prvom nastupu ekipe pod novim selektorom Tonijem Đeronom, ta era konačno je došla.

RepublikaFoto: Starsport
Rukometaši Srbije nadaju se novoj pobedi protiv "trikolora"

Srbija je u izuzeztno teškom meču savladala najbolje rukometaše na planeti, ekipu Francuske, pa će sada posle spektakla u Zrenjaninu na revanš "trikolorima".

Utakmica će biti na programu večeras od 19 časova, a prenos će te moći da pratite na Arena sportu ili na RTS-u.

Saveznici iz svetskih ratova sastaju se u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

U najavi večerašnjeg meča, selektor Toni Đerona rekao je da je ekipa na novom početku i da očekuje potpuno različitu situaciju od utakmice u Staklenoj dvorani u Zrenjanin.

Naravno, biće to 100 odsto drugačija utakmica. U drugom poluvremenu u Zrenjaninu, Francuska je igrala drugačije. Očekujem teži meč, fizički zahtevniji. Pokušaće mnogo više da trče. Biće to totalno drugačija priča - rekao je Đerona pred put.

RepublikaFoto: Starsport
Toni Đerona u akciji

Posle duela sa Francuskom "Orlove" čekaju Grci, koji će morati da se pozabave dodatnim problemom, pošto će Petar Nenadić, najbolji rukometaš Evrope, Đeroni tada ponovo biti na raspolaganju.

 

 

 

Plasman na Evropsko prvenstvo izboriće po dve najuspešnije ekipe iz osam kvalifikacionih grupa, kao i četiri trećeplasirane ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading