OGROMAN PODVIG SRBIJE: Rukometaši SRUŠILI Francuze za sjajan početak kvalifikacija!

Autor:

Sport

05.01.2021

17:29 >> 17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Srbije su savladali selekciju Francuske u meču prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezultatom 27:24, što je bio savršen debi Tonija Đerone.

RepublikaFoto: Starsport
Srbija - Francuska

U ovoj grupi se nalaze još reprezentacije Belgije i Grčke.

Trebalo je da "orlovi" u kvalifikacijama krenu od duela sa Belgijom, ali kao što je poznato, meč je odložen zbog problema sa koronavirusom u Belgiji.

Iako su naši momci igrali bez nekoliko standardnih reprezentativaca, pre svega, Nenadića i Vujina, uspeli su da slave protiv renomiranog protivnika.

Rukometaši Srbije odigrali su odlično u prvom poluvremenu koje su dobili rezultatom 14:11.

Francuzi su do sredine prvog poluvremena imali gol prednosti, ali srpski tim je odlično odigrao završnicu i serijom 4:1 na odmor je otišao sa plus 3.

Srbija je u nastavku utakmice sve vreme kontrolilasa dešavanja na terenu, odbrana predvođenja golmanom Dejanom Milosavljevim je funkcionisala izuzetno dobro, napad je bio raznovrstan i domaća ekipa je došla do velikih pet pogodaka prednosti 25:20.

 

 

 

Gosti su u poslednjem minutu uspeli da se vrate (26:24), ali više nije bilo vremena i veliko slavlje izabranika Tonija Đerone moglo je da počne.

Plasman na kontinentalno prvenstvo obezbediće po dve najbolje ekipe iz svake od osam grupa i četiri najbolje trećeplasirane selekcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Realno

05.01.2021 18:44

Ako su po dve najbolje onda su treceplasirane u pitanju...E moj vajni sportski urednice