VETAR U LEĐA: Ministar Udovičić posetio rukometaše i poslao MOĆNU PORUKU pred pohod na EP!

Autor:

Sport

03.01.2021

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić iznenadio je naše rukometaše na treningu u Kući fudbala u Staroj Pazovi, gde se pripremaju za predstojeće kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

- Posle nikada veće finansijske podrške, danas sam ovde sa vama da se uverim da trenirate u odličnim uslovima i pružim vam podršku pre veoma važnih utakmica koje vam predstoje- naveo je Udovičić u razgovoru sa rukometašima.

- Uveren sam da svojom energijom, borbenošću i željom za pobedama možete da se izborite sa svim izazovima i probudite šampionsku energiju u nacionalnom timu, koja će vas pratiti sve do Evropskog prvenstva.

 

Našu rukometnu reprezentaciju, tokom kvalifikacija za EURO 22, očekuju utakmice sa nacionalnom selekcijom Francuske (5. januara u Zrenjaninu i 9. januara u Parizu) i reprezentacijom Grčke (13. januara u Zrenjaninu).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading