NAŠA NACIJA NA NOGAMA: Senzacionalan potez, SRBIN NAPADA NAJBOLJEG NA SVETU!

Autor:

Sport

25.12.2020

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo smo čekali priliku da viđamo srpske sportiste u borbi sa svetskom elitom, pa se sada iznenada rodila jedna takva!

RepublikaFoto: kss.rs
Obožavatelji srpskog sporta oduševljeni su što je Rakić izazvao najboljeg na svetu!

"Džoni Bounz", poznatiji kao Džon Džons, najbolji je MMA borac na planeti, ako ne i svih vremena, ali mu sada na put želi stati Aleksandar Rakić!

Srbin iz Beča munjevitom brzinom penje se uz UFC lestvicu, ušao je u Top 5 polu-teške divizije pobedom protiv Entonija Smita tokom ove korona-godine, pa sada veoma ambiciozno cilja na čoveka koji ima najviše odbrana titule ikada u polu-teškoj kategoriji.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Aleksandar Rakić spreman je za najveći izazov u UFC

Džons je tokom bogate karijere postao najmlađi UFC šampion ikada, ima pobede nad maltene svakim ko je pokušao da mu otme tron, pa se iz dosade odrekao titule i odlučio da pređe među "teškaše" kako bi pronašao novi izazov.

To ne plaši Rakića, pa je on na društvenim mrežama prozvao ubicu iz Arizone.

Nikada me nije spomenuo niti jedan borac koji je rangiran bolje od mene. Ni jednom. Zapitaj se zašto. To je najveći kompliment koji mi možete dati. Namirisao sam vaš strah. Džone Džonse, vrati se i sedi na prednje sedište - napisao je Rakić na "Tviteru".

Naša "Raketa" naoštrena je za poletanje, čeka ga najpre tuča sa Tijagom "Maljem" Santosom 6. marta na UFC 259, pa ako pobedi, zaradiće pravo da se suprotstavi jednog od najboljih ikada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading