Zlatni "Delfini" ponovo na okupu: Srbija juriša ka novim pobedama!

Autor:

Sport

20.12.2020

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo reprezentacija Srbije počeće u ponedeljak pripreme na bazenu sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Vaterpolisti Srbije okupili su se pred početak kvalifikacija za Svetsku ligu

Izabranici Dejana Savića spremaju se za početak kvalifikacija za Svetsku ligu, pa će do 29. decembra trenirati u glavnom gradu.

Tada će napraviti pauzu do 3. januara, pa će se uputiti ka Debrecinu, gde će se boriti za plasman između petog i osmog mesta.

Selektorov spisak možda je oslabljen za neka bitna imena, ali će se ona timu priključiti posle Nove godine.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Savić neće od starta moći da računa na neke bitne igrače, ali će se oni u novoj godini pridružiti ekipi

Kako stvari stoje, Savićev spisak izgleda ovako:

 Branislav Mitrović, Sava Ranđelović (Vašaš), Gojko Pijetlović (Oradea), Stefan Živojinović, Viktor Rašović (Nojsi la Sek), Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Radomir Drašović, Duško Pijetlović, Filip Filipović (Solnok), Đorđe Lazić (Breša), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau), Stefan Mitrović (Apolon Smirnis) i Andrija Prlainović (Marsej).

Reprezentativci koji nedostaju su Nemanja Vico (Triestina), Ognjen Stojanović, Petar Velkić i Đorđe Vučinić (Šabac), ali je potvrđeno da će se pridružiti 24. decembra.

 

 

 

Posle Nove godine priključiće se Milan Aleksić (Barselona), Strahinja Rašović, Lazar Dobožanov (Radnički), Miloš Ćuk, Draško Gogov (Novi Beograd) i Gavril Subotić (Crvena zvezda), koji će takođe učestvovati u kvalifikacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading