TRIK ZVANIČNA GRICKALICA OLIMPIJSKOG TIMA SRBIJE

Autor:

Sport

08.11.2017

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U naredne četiri godine, "TRIK" će biti zvanična grickalica Olimpijskog tima Srbije, a tim povodom je svečano potpisan ugovor o saradnji "Baninija" i OKS-a. Ugovor su u Gradskoj kući u Kikindi potpisali Bojan Knežević, generalni direktor kompanije "Jaffa Crvenka" i "Banini" i Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

RepublikaFoto: oks.org.rs
Pavle Markov, Bojan Knežević i Božidar Maljković

- Ponosni smo što je brend "TRIK" postao deo olimpijske porodice i što će biti uz Olimpijski tim Srbije na putu do Tokija.  Na ovaj način želimo i da potvrdimo dugoročne planove koje imamo u Kikindi za ovaj, ali i sve druge brendove.  Imamo veoma ambiciozne ciljeve i planiramo dalji tržišni rast - kaže Bojan Knežević, generalni direktor kompanije "Jaffa Crvenka i Banini".

 Saradnja sa brendom "TRIK" predstavlja nastavak formiranja tima za Tokio i jačanje partnerskih odnosa sa kompanijama koje prepoznaju značaj ulaganja u sportiste i podrške olimpijcima.

RepublikaFoto: oks.org.rs
Dečja predstava u Kikindi

- Godina po završetku Olimpijskih igara je veoma važna, jer tada uspostavljamo i obnavljamo saradnju sa onima koji znaju koliko je podrška sportistima u pripremi za sva takmičenja do Tokija bitna i dragocena. Zato je ulazak brenda TRIK u našu porodicu važan, biće to partnerski odnos, a sve ono što na tom putu ostvarimo posmatraćemo kao zajednički uspeh - kaže Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

RepublikaFoto: oks.org.rs

U želji da podrži sportiste, ali i građane Kikinde, "Banini" će  bolnici Kikindi donirati opremu za salu za kinezi terapiju Službe za fizikalnu i sportsku medicinu medicinu.

- Kikinda je grad koji se razvija, ima potencijal, a veoma nam je važno kad znamo da kompanije u svojim strateškim ciljevima imaju i ulaganje u lokalnu zajednicu i brigu o njenim građanima. Fabrika Banini nam je pokazala da nam različitim inicijativama pruža podršku i nastaviće u tom pravcu i u budućnosti - smatra Pavle Markov, gradonačelnik Kikinde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading