GRMLJAVINA SRPKINJE KOJA ĆE SVIMA OTVORITI OČI: Čija KRIVICA je povreda Andree Lekić!

Autor:

Sport

07.12.2020

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko bitnih reprezentativki nije ni došlo u Dansku, a onda je korona pogodila naš tim. Jedva su se stekli uslovi da naše rukometašice počnu takmičenje, iako je bilo nekih koji su hteli da ih izbace! A sada je i Dragana Cvijić digla glas.

RepublikaFoto: Starsport
Dragana Cvijić

Na startu nije moglo bolje - pobeđena je Holandija! Pale su svetske šampionke i to bez Dragane Cvijić, jedne od najboljih. Ona je povređena, a sada se oglasila porukom koja poziva na odgovornost. 

- Otišle su na prvenstvo dan pred početak istog, zbog nečije greške! Bile su u karantinu tri dana, nisu smele da izađu iz sobe, bez treninga, taktike, terapija danas su izašle na teren i pobedile Svetskog prvaka. Otvorile prvenstvo kako bi svako poželeo- rekla je ona. 

Iskusna Cvijić je naglasila da je zbog dezorganizacije i loših uslova došla i horor povreda Andree Lekić.

- Naravno zbog svega ovog navedenog gore povredila se Andrea Lekić, ja se pitam čijom krivicom, hoće li neko odgovarati za sve ovo što im danima radite!?- dodala je ona. 

Na kraju je poručila ono što svi mi mislimo - da su rukometašice bez obzira na to šta urade do kraja prvenstva prave heroine!

- Zabranili ste im da žive, dišu, da se druže, ali im niste zabranili da se bore! To im niko nikada neće oduzeti, zato što smo rođene sa tim, to se ne uči, sa ovakvim inatom i karakterom se rodiš. Za mene ste zlatne, najbolje na svetu. Srbijo budi ponosna na ove devojke! Hvala vam- stoji u poruci Dragane Cvijić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading