ODRŽANO KIK BOKS TAKMIČENJE U NOVOM SADU: Teror TERMINATORA u Kupu nacija!

Autor:

Sport

07.12.2020

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo dileme.

RepublikaFoto: Kiks boks savez Srbije
Detalj iz borbe

Jovan Nikolić, alijas Terminator, još jednom je pokazao da je apsolutna klasa iako ima samo 19 godina! Na međunarodnom kik boks događaju Kup nacija održanom u novosadskoj hali Spens od samog starta svog meča krenuo je u napad na Almira Hodžića iz Bosne i Hercegovine i megdan završio prekidom u trećoj rundi.

RepublikaFoto: Kiks boks savez Srbije
Sjajni Jovan nikolić

Najbolja borba večeri bio je duel Dušana Radovića i Admira Alimovića, koju je u svoju korist tek posle ekstra runde rešio Radović.

U preostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati: Aleksa Guša - Andrija Janković 3:0, Aleksandar Milošević - Nikola Vlajkov 3:0, Nađa Milijančević - Viktorija Varadinova TKO (3. runda), Nikola Miljković - Jovan Radovanović KO (2. runda) i Ljubo Jalovi - Miloš Bajović 3:0.

Turnir je održan bez publike uz poštovanje svih epidemioloških mera, a u hali Spens bili su prisutni gradski sekretar Novog Sada zadužen za sport Ognjen Cvjetićanin, bivši kik bokser, kao i predsednik KBSS Srđan Bugarčić, potpredsednici Dejan Milosavljević i Ivan Sočo i legendarni dugogodišnji selektor, sportski ditrektor i predsednik Trenerske komisije KBSS Miodrag Jotić.

RepublikaFoto: Kiks boks savez Srbije
Kup nacija 2020

Sledeći kik boks događaj, Balkan best fighters, biće održan za vikend u Jagodini, a planirano je da učestvuje 40 takmičara iz 10 zemalja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading