DEBAKL UMORNE SRBIJE: Mađarice NEMILOSRDNE - za prolaz sa Hrvaticama!

Autor:

Sport

06.12.2020

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska rukometna reprezentacija Srbije je izgubila od selekcije Mađarske sa 38:26 u drugom kolu grupne faze Evropskog prvenstva.

RepublikaFoto: EHF
Srbija - Mađarska

Bilo je evidentno da tim Ljubomira Obradovića ima znatno manje energije nego u prvom meču, odbrana nije funkcionisala, a protivnik je iskoristio šanse koje su mu se ukazale. 

Umorna Srbija, samo 16 sati od podviga protiv svetskog šampiona Holandije 29:25, doživela je debakl protiv Mađarske.

Naše reprezentativke za razliku od partije protiv Holanđanki nisu imale ideju u napadu, konastanto su jurile zaostatak, a bilo je previše promašenih zicera i prodatih lopti.

Mađarska je imala ogromnih devet poena prednosti protiv Srbije već na poluvremenu 20:11.  Tada je već pitanje pobednika bilo rešeno, drugo poluvreme bilo je formalnost i Mađarice su bez tenzije došle do pobede.

Najefikasnija u srpskom timu bila je Sanja Radosavljević sa pet golova, a po četiri su dale Slađana Pop-Lazić i dve Jelene – Trifunović i Lavko. Na drugoj strani je Sološi-Šacik upisala deset, a Viktorija Lukač šest.

 

Srbija će sada imati dan odmora, a u utorak od 18.15 protivnik je Hrvatska.

Hrvatice su u prvoj rundi dobile Mađarice 24:22, a od 18.15 igraju sa Holandijom. Ukoliko pobede Hrvatice, za srpski tim meč sa Mađaricama verovatno neće imati nikakav značaj (ako Mađarska izgubi od Holandije).

U drugu fazu plasiraće se tri od četiri ekipe, a prenose se bodovi iz mečeva sa onima koji su prošli dalje.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading