(VIDEO) KADA JUTUBER NOKAUTIRA NBA IGRAČA: Bivšeg kucačkog šampiona UNIŠTIO KONTROVERZNI INFLUENSER, pa IZAZVAO NJEGA!

Autor:

Sport

29.11.2020

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni Jutuber Logan Pol po drugi put se oprobao u bokserskom ringu, pa je po drugi put bio trijumfalan.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Logan Pol i Nejt Robinson

Ovaj "slobodno-rečeno" kreten možda pravi najgluplji sadržaj na celom Jutubu, možda izaziva bes celog Japana slikanjem sa obešenim leševima u Okigara šumi (poznatijoj kao šuma samoubistva), možda ima facu koju želite da udarite tiganjem, ali Logan Pol izgleda zna da se bije!

Prvi njegov duel bio je sa kolegom Jutuberom, pa ga ne smatramo ni vrednim pomena, ali je drugi susret obećavao, barem do trenutka kada njegov protivnik nije legao na platno.

U pitanju je bio bivši NBA igrač i šampion u zakucavanjima Nejt Robinson, a ako je suditi po prvoj borbi, možda bi mu bolje bilo da se vrati zakucavanjima.

Robinson je nekako preživeo prvu rundu, pre nego što ga je stavična desnica Pola bacila u nesvest u drugoj rundi.

Oni su se borili na istom događaju kao i Tajson i Džons Džunior, pa je Logan dobio dosta pažnje posle pobede, a on ju je iskoristio kako bi prozvao najpre saborca Konora Mekgregora Dilana Denisa, a zatim i samog "Ozloglašenog".

Možda jeste stopostotan u dosadašnjoj karijeri, ali je ovaj lik izgleda još gluplji nego što izgleda ako stvarno misli da može da se kači sa jednim jedinim i neponovljivim Konorom Mekgregorom...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading