UJACI KOJI SE TUKU NA ROŠTILJU ODUŠEVILI SVET: borba Tajsona i Džonsa POKIDALA!

Autor:

Sport

29.11.2020

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ih je Snup Dog uporedio sa svojim "ujacima koji se tuku na roštilju", Majk Tajson i Roj Džons Džunior priredili su univerzumu spektakl za vekove.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Premoreni Džons i Tajson na kraju tuče

Iako je u pitanju bila egzibicija, niko je odgledao ovu tuču ne može da kaže da nije zadovoljan onime što je video.

Sa 105 zajedničkih godina, niko nije očekivao "starog" Tajsona ili Džonsa, ali smo svakako dobili osam rundi od po dva minuta ekstremno kvalitetnog boksa.

Iako je "Čelični Majk" izgledao bolje od rivala, pravila za ovu borbu nalagala su da pobednika neće biti, ali je i panel sudija koji je oformio WBC nezvanično odlučio da proglasi nerešenu tuču.

Zanimljivo je da je Tajson, koji se u ring vratio prvi put posle 2005, bio taj koj je bio zadovoljan remijem, dok je Džons tvrdio da je učinio dovoljno da pobedi.

Nisu se još ni slegli utisci posle prve tuče, a ovaj par već govori o revanšu.

- Nemam ništa protiv nerešenog rezultata, ali bi mogli da uradimo ovo još jednom, čisto da publika stvarno vidi ko je "Najgori čovek na planeti". Niko nije mislio da ću izdržati osam rundi, ali to vam je boks - rekao je Tajson, dok je Džons zatražio revanš hvaleći protivnika.

- Moramo ovo da ponovimo zato što svi vole Majka. Čak i ja volim Majka, ali uopšte nije piknik kada te udari. Vratiću se porodici pa ću sa njima da vidim kako ću i dali ćemo ovo da ponovimo - dodao je Roj Džons Džunior.

Ova tuča postigla je tačno šta je htela, a to je bilo da se generiše ogroman komercijalni uspeh, tako da uopšte nije isključeno da bi ponovo mogli da vidimo ove dve legende u akciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading