NIJE SVE U VELIČINI, NEŠTO JE I U TEHNICI: Pogledajte KAKO je minijaturna MMA borkinja SAVLADALA MONSTRUMA OD 240 kila!

Autor:

Sport

28.11.2020

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MMA tek je u poslednjoj deceniji postao legitiman sport bez elemenata šou-programa, ali nekima to smeta, pa žele da se vrate u stare dane "Prajda" i sličnih organizacija, koje su organizovale takozvane "tuče frikova".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Bizarna MMA borba iz Rusije

U pitanju su borbe između protivnika različitih visina, veličina, snage i veličine, pa se često sićušni borci nalaze naspram gromada od više stotina kila, a takav je primer bio i u Rusiji, gde je Darina Madžjuk bez problema savladala Grigorija Čistakova, "životinju" od nerealni 240 kila!

Iako su tuče između muškaraca i žena još uvek tabu, Madžijukova je pokazala da apsolutno ne postoji razlog za to, pa se sa lakoćom rešila zverke nasuprot sebe u kavezu.

Promocija "Naš biznis" pomisila je da bi bila dobra ideja da stave Darinu sa svojih 53 kile u ring sa ogromnih Čistakovom, a izgleda da im se ta odluka isplatila, pošto je ova hrabra devojka monstruma savladala u prvoj rundi.

Madžjukova je Čistakova zasula pesnicama čim je stupio u kavez, pa nije stala sve dok se on nije predao nekih trideset sekundi kasnije.

Ona je pokazala sjajnu veštinu, a on bi posle ovoga moga da se uputi ka najbližoj teretani, mada tvrdi da će zanosna ruska influenserka Nastija Tuk Tuk da mu bude trener.

Dame i gospodo, nije sve u veličini...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading