(VIDEO) TOLIKO O PENZIJI: neporaženi UFC šampion SE VRAĆA U AKCIJU!

Autor:

Sport

28.11.2020

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako su nagađanja po društvenim mrežama i širom medija tačna, UFC legenda vraća se u oktagon.

RepublikaFoto: Umar Nurmagomedov Instagram printscreen
Habib Nurmagomedov sa klupskim kolegama

Habib Nurmagomedov razludeo je svoje obožavaoce i širu sportsku javnost objavom da planira konferenciju za štampu.

On je najavio da će u sredu, 2. decembra pričati detaljnije o svojim budućim planovima, pa su mnogi to protumačili kao plan za povratak u oktagon.

Kralj lake divizije u kavezu ima besprekoran skor od 29-0, pa se nagađa da želi da se vrati kako bi zaokružio tu brojku na 30-0.

To je, ipak, bio plan njegovog dugogodišnjeg trenera i oca Abulmanapa, a svi znaju koliko su njih dvojica bili bliski, pa ni ne čudi da Habib želi na ovaj način da oda počast ocu koji je preminuo zbog komplikacija sa Kovidom.

Ipak, Habib uporno tvrdi da su ovakve priče gluposti.

- Naravno da će Dejna Vajt ili bilo koji drugi promoter posle njega hteti da se ja borim. Sve je u parama, pokriću medija i publicitetu, tako da ne sumnjam da će nastaviti da me jure. Nažalost, ponavljam da sam definitivno penzionisan - objasnio je Habib za "Russsia Today". 

Uprkos tome, Nurmagomedov i dalje redovno predaje testove doping agenciji UFC, što je zaista čudno za penzionisanog borca.

Dok on negoduje, predsednik organzacije Dejna Vajt ponaša se kao da mu je Habib već obećao povratak, pa uveliko promoviše potencijalni sastanak pobednika tuče Mekgregor - Poarijer 23. januara sa "Dagestanskim orlom".

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Mekgregor bi mogao da zaradi revanš sa Habibom ukoliko savlada Poarijea 23. januara

Jasno je da Habib ima planove van oktagona, pa je kao trener bio prisutan za borbu klupskog kolege Islama Makačeva u Abu Dabiju, ali do te borbe nažalost nije došlo zato što se Rus povredio.

Osnovao je čak i svoju mobilnu mrežu, "Orao-fon", a o svojoj farmi ne može dovoljno da se nahvali.

Dok bi neki bukvalno ubili da budu u njegovoj poziciji, Habiba više zanima škola i njegovo imanje.

- Možes da se boriš i posle 40 ako imaš cilj. Ja sam svoj cilj dostigao, pa čak sam ga i premašio, pa za mene više ne postoji takmičarski žar. Sledeće godine ću diplomirati, hoću da upišem master, kupio sam ovce i krave, pa ću se baviti svojom farmom - komično je objasnio još uvek aktuelni UFC šampion.

 

Možda sada ima ovce i krave, ali sastanak sa Vajtom za 72 sata sigurno krije nešto novo i uzbudljivo za Dagestanca, pa ćemo strpljivo morati da sačekamo do tad da saznamo dali nam se vraća jedan od najboljih ikada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading