KONAČNO je ZVANIČNO: MEKGREGOR POTPISAO UGOVOR, pogledajte KADA sledi SPEKTAKL U UFC!

Autor:

Sport

20.11.2020

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konor Mekgregor potpisao je ugovor za tuču sa Dastin Poarijeom, pa konačno možemo da počnemo da se radujem pravom šou a UFC 257.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/John Locher
Konor Mekgregor konačno je potpisao ugovor za tuču sa Dastinom Poarijeom!

Skoro godinu dana trajali su pregovori "Ozloglašenog" i UFC oko njegove sledeće tuče, ali eto, konačno su se dogovorili i podarili nama fanovima tuču koju jedva čekamo.

Potpisao je Poarije, potpisao Konor, pa će 23. januara uslediti revanš njihove borbe iz 2014. godine.

Tada je Irac bio pobedonosan, i to nokautom u prvoj rundi, ali je "El Dijamante" od tada nerealno napredovao, pa u ovaj okršaj ulazi na istoj ravni, ako ne i na lestvici iznad, svojevremenog šampiona u dve različite kategorije.

 

Nije toliko bolji Poarije odjednom, nego se Konor nije borio od kada je u januaru ove godine demolirao Donalda Seronea za svega 47 sekundi.

Nagađalo se da bi mogao da se vrati boksu kako bi se tukao sa Manijem Pakijaom, ali hvala bogu je ta prilika propala, pa možemo da se radujemo senzaciji na UFC 257.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading