MOĆNA PORUKA MINISTRA: Udovičić ČESTITAO Međunarodni dan studenata!

Autor:

Sport

17.11.2020

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poželeo im je sve najlepše.

RepublikaFoto: tanjug
Naš proslavljeni vaterpolista Vanja Ufovičić

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je danas studentima Međunarodni dan studenata, poželevši im da uvek tragaju za novim znanjem i neguju svoje talente.

- Dragi studenti, želim vam srećan vaš Međunarodni dan studenata. Studentski dani su jedan od najlepših perioda u životu svakog od nas. To je period u kojima stičemo prijateljstva za ceo život, nove ljubavi, period u kojem postavljamo nove ciljeve, težimo akademskim titulama i u kom se akademski se usavršavamo i kom težimo da postanemo bolji i sanjamo svoje snove - poručio je Udovičić u čestitki na Instagramu.

On je istakao da u periodu izazova sa kojima se suočavamo svi treba zajedno da budemo solidarni i odgovorni, da se usresredimo na sticanje novih znanja i ove dane iskoristimo za lični napredak, kroz edukaciju, informisanost i negovanje talenata.


- Nemojte odustajati od svojih ideologija, nemojte da težite ničemu manjem od onog što vi želite. Postavljajte ciljeve tako da se drugi ugledaju na vas i da se takmiče sa vama. Budite buntovnog uma kada je reč o znaju i znajte da su energija i kreativnost koje imate dovoljni da svaki dan učinite svojim danom - zaključo je Udovičić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading