(VIDEO) Najsuroviji nokaut godine: Gromada od 115 kg mišića pala kao klada!

Autor:

Sport

05.11.2017

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deontej Vajlder ostaje šampion VBC verzije teške kategorije, a upisao je 39. pobedu u karijeri i to 38. nokautom

RepublikaFoto: AP/Tanjug

Surovi Vajlder

Diontej Vajlder je odbranio VBC titulu u teškoj kategoriji pošto je već u 1. rundi nokautirao Bernejna Stiverna u Bruklinu. ''Bronzani bombarder'' je u razmaku od nekoliko sekundi tri puta bacao na patos protivnika. Dva puta je Bermejn uspeo da se podigne, ali od trećeg nije bilo spasa.

Čak je i sudija morao da spreči Vajldera da ga ne povredi ozbiljnije, jer je iskalio sav bes u udarcima nakon što se njegov rival dva puta dizao iz nokdauna posle razornih udaraca.

Ovo je 32-godišnjem Amerikancu 39 pobeda u karijeri i to 38 nokautom, a posle meča je ispozivao Entonija Džošuu, vladajućeg šampiona teške kategorije sa pojasima IBO, VBA i IFB verzija.

Samo što je meč počeo moglo se naslutiti da će ovo biti lak posao za Vajldera. Poigravao se sa protivnikom, čak je i spuštao gard i pozivao ga da krene na njega, a zatim je na 50 sekundi pre kraja runde poslao kombinaciju dva razorna direkta u glavu Stiverna, koji je završio na podu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading